Werken bij MDB

Bij MDB werken we met een gedreven team van ruim 100 collega's. Op onze locatie in Bergambacht, maar ook op verschillende projectlocaties van de TBI-ondernemingen door heel Nederland. Altijd met het doel de beste, veiligste en duurzaamste materieeloplossing te leveren. Doe je mee?

Veilig, duurzaam, kwalitatief

Als veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voor jou net zo belangrijk zijn als voor ons, zijn we een match. We zetten onze expertise dagelijks in om de projectlocaties van onze partners zo veilig mogelijk in te richten. Daarnaast werken we naar een volledig circulaire bouwsector in 2050, waarin we bouwen zonder de aarde te belasten, uit te putten of op te warmen. Bij MDB focussen we ons daarom nog meer op emissieloos bouwen. Daar kunnen we jouw expertise fantastisch goed bij gebruiken.

Bijdragen aan de tofste projecten

We zijn onderdeel van TBI en leveren daarom primair aan 19 verschillende ondernemingen. Met elkaar vormen we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. En omdat we bijna elk specialisme in huis hebben, worden er projecten aangenomen die regelmatig de landelijke kranten halen. Denk aan de aanleg van de nieuwe A27, of de 5TRACKS Breda waar we gebruik maken van innovatieve stroom meetmethodes. Projecten waar jij, als onderdeel van MDB, direct aan bijdraagt. 

Jouw nieuwe werkplek

Erkend leerbedrijf

Dat onze (toekomstige) medewerkers zich op allerlei vlakken kunnen ontwikkelen, is voor ons heel belangrijk. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je als mbo-student stage kunt lopen bij MDB of kunt solliciteren op een leerbaan. Een leerbedrijf dat erkend is, staat ingeschreven bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daardoor weet je zeker dat je er als mbo-student veilig kunt werken en dat er altijd iemand is die jou op een professionele manier kan begeleiden.

Stage en afstuderen 

Het maakt niet uit of je een denker of een doener bent. Of je baanbrekend onderzoek wilt doen voor je afstudeeropdracht of een paar maanden wilt meelopen tijdens je stage. Voor leergierige, enthousiaste talenten maken wij graag plek in ons team! Dus, ben jij ingeschreven bij een mbo, hbo of wo onderwijsinstelling? Heb je een passie voor de bouw, durf je vragen te stellen en werk je graag samen? Neem dan contact met ons op. 

Bij ons ontvang je altijd: 

  • Goede werksfeer en enthousiaste collega's;
  • Een goed salaris dat aansluit op jouw talent; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra
  • Sporten via Bedrijfsfitness Nederland;
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen; 
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan opleidingen en cursussen van TBI Acdmy

Afhankelijk van jouw functie en contract voegen we daaraan toe: 

  • Een financiële tegemoetkoming voor de studie van jouw kinderen 
  • Een volledige ingerichte moderne servicebus óf personenauto 
  • Mobiele telefoon, tablet en/of laptop 

Vragen? Neem contact op