Werken bij MDB

Werken bij MDB

Aandacht voor onze medewerkers!
Bij MDB vinden we het uitermate belangrijk dat iedereen met plezier aan het werk is en blijft. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. We organiseren diverse activiteiten zoals een MDB FIT week waarin duurzame inzetbaarheid en werkplezier centraal staan.

Solide werkgever!
We zijn onderdeel van TBI, een solide werkgever met een lange termijn en mensgerichte visie. Dat zie je terug in de goede arbeidsvoorwaarden zoals het TBI Studiefonds. Medewerkers die kinderen hebben op de middelbare school of op een vervolgopleiding, kunnen de opleidingskosten vergoed krijgen. Daarnaast wordt ook aandacht gegeven aan de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Mede dankzij de TBI Academy, maar ook binnen MDB zowel via training-on-the-job als via scholing.

Intern staat MDB voor Meedenken, Doen en Bereiken. Dit geeft aan dat MDB een praktische organisatie is waarin medewerkers veel vrijheid krijgen en op een interactieve manier kunnen bijdragen aan waar MDB zich op richt, namelijk dienstverlening, duurzaamheid, innovatie, ondernemerschap en een veilige werkomgeving.  

Voel jij je prettig in een informele en sociale werkomgeving en heb je een doeners mentaliteit? Dan kijken wij ernaar uit om je te mogen verwelkomen binnen ons bedrijf!

Staat je vacature er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie!

Klik hier!