Werken bij

MDB is één van de grootste leveranciers van bouwmaterieel met een uitgebreid dienstpakket met meer dan 1000 artikelen. Een solide werkgever met een visie. Op de lange termijn én mensgericht. Dat zie je niet alleen terug in onze goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra, maar vooral in de mogelijkheden voor vervolgopleidingen en het TBI Studiefonds

Bij MDB werken wij dagelijks voor alle TBI-ondernemingen en onze andere relaties binnen de techniek-, bouw- en infrasector. Daarbij gaat het niet alleen om het leveren van materiaal, maar ook om het bijbehorende reken- en tekenwerk, de montage en het onderhoud. 

‘Sinds ik bij MDB werk zie ik mezelf als uithangbord, het visitekaartje van MDB, je bent de laatste schakel tussen de firma en de klant. Doordat je bijna elke dag weer op een andere locatie komt blijft het werk zeer afwisselend.'

Wilco, Servicemonteur bij MDB

Van levering tot onderhoud

Alle diensten die MDB levert worden direct vanuit onze locatie in Bergambacht geleverd. Daarvoor hebben wij een verscheidenheid aan collega’s in huis. Denk aan werkvoorbereiders, servicemonteurs, coördinatoren en diverse staffuncties. Daarbij werken we volgens de Lean-methode. 

Alles voor het beste materieel 

Naast het leveren, monteren en onderhouden van materieel richten wij ons ook op periodieke keuringen volgens de hoge kwaliteit- en veiligheidsstandaard. Veiligheid staat bij ons immers op de eerste plaats. Door zo een groot deel van het bouwproces te faciliteren creëren we de toegevoegde waarde voor al onze relaties. 

‘Sinds ik bij MDB werk is geen dag meer hetzelfde! Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk waarin ik telkens nieuwe dingen leer en me meer kan ontwikkelen. Samen met gezellige collega’s zorgen we ervoor dat onze inspanningen werkelijkheid worden'

Hanefi, Werkvoorbereider bij MDB

Onderdeel van TBI 

MDB is onderdeel van TBI; een groep ondernemingen die onze fysieke leefomgeving vernieuwt, inricht en onderhoudt. Woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. In heel Nederland is het werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers.

Kop koffie? 

We verwelkomen je graag om een kop koffie bij MDB te drinken en alle mogelijkheden te bespreken. Interesse? Neem dan contact met ons op via n.hoogkamer@mdb.nl.  

Op zoek naar een vacature die bij jou past?

Bekijk de mogelijkheden