Verticaal Transport

Verticaal Transport

Onmisbaar
Het verticaal transport op de bouwplaats is in de huidige bouw niet meer weg te denken. Heeft u een torenkraan nodig, een personen-goederenlift, een goederenlift of ander hef- of hijsmaterieel? Laat u adviseren door één van onze specialisten! Wij bekijken iedere situatie afzonderlijk en zetten hierbij kwaliteit en veiligheid voorop!

Materieel

Met ons uitgebreide materieelpakket voor verticaal transport, bestaande uit torenkranen, personen-goederenliften en tandheugel-goederenliften, kunnen wij u ondersteunen op alle projecten! Ook beschikken wij over een uitgebreid pakket hijs- en hefmaterieel en alle bijbehorende hulpmiddelen. Denk daarbij aan de machinistenlift, kubels en de reclame lichtbakken. Daarnaast kunnen wij, door ons brede netwerk binnen het specialisme verticaal transport, u ook voorzien van ander specialistisch materieel.

ADVIES

Wij staan dagelijks voor u klaar en adviseren u graag op het gebied van complexe vraagstukken van verticaal transport! Alvorens wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij graag met u de wensen en mogelijkheden voor uw project. Op deze wijze komen wij met u tot de juiste oplossing voor uw materieelvraagstuk en verwerken wij dit in een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee en leveren kennis vanuit onder andere TCVT en het kennisplatform van KOMAT (Bouwend Nederland).

SERVICE, ONDERHOUD & KEURINGEN

Al het door MDB geleverde materieel wordt door MDB in de eigen werkplaats onderhouden, of door geautoriseerde medewerkers elders. Elke 2 maanden voeren wij onderhoud uit aan onze liften en in geval van storingen of andere problemen worden onze servicemonteurs op pad gestuurd om uw problemen te verhelpen. De benodigde periodieke keuringen organiseren wij in nauwe samenwerking met Aboma.

Timelapse opbouw torenkraan

Timelapse van de kraanmontage van een Liebherr 280 EC-H 12 bij Era Contour op het project Spoorzone Veld 5 in Delft