Tijdelijke Huisvesting

Tijdelijke Huisvesting

De tijdelijke huisvesting voor uw personeel & materieel!
Heeft u tijdelijke huisvesting nodig voor uw project? Een unitpark of een schottenkeet? Laat u adviseren door één van onze specialisten! Zij helpen u graag met de diverse mogelijkheden van de tijdelijke huisvesting voor uw project. Wij leveren, monteren en installeren uw tijdelijke huisvesting!

Advies

Wij staan dagelijks voor u klaar en adviseren u graag op het gebied van complexe vraagstukken van tijdelijke huisvesting op uw project! Voordat wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij graag met u de wensen en mogelijkheden. Op deze wijze komen wij met u tot de juiste oplossing voor uw tijdelijke huisvesting en geven wij u een passend advies. 

Materieel

Een tijdelijke huisvesting voor uw mensen en materieel. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheiden ontwerpen, regelen en realiseren wij het voor u als klant de tijdelijke huisvesting. MDB is specialist als het gaat om schottenketen, units, keetwagens, inventaris, varianthallen en diverse soorten containers.

Service, Onderhoud & Keuringen

Al het door MDB geleverde materieel wordt door MDB in de eigen werkplaats onderhouden of door geautoriseerde medewerkers elders. De installaties voor in de tijdelijke huisvesting zoals elektra, water, cv, sanitair en beveiligings worden door MDB verzorgd, onderhouden en gekeurd. Wij zijn een erkend installateur aangesloten bij Sterkin en BRL 6000 en ISO 9001 gecertificeerd!