Steigers & Ondersteuningen

Steigers & Ondersteuningen

Daar kun je op bouwen!
Heeft u steiger nodig voor uw project? Kunt u hulp gebruiken van specialistische kennis? Dan zit u bij MDB goed! Wij hebben de kennis en ervaring in huis om complexe steigerprojecten te organiseren.

Materieel

Vanuit Bergambacht leveren wij een uitgebreid pakket aan steiger- en ondersteuningsmaterieel. Hierbij moet u niet alleen denken aan het Layher Allround  en Tube- Lock steiger maar ook aan ondersteuningen met behulp van Kwikform, Hünnebeck ID en schroefstempels. Ieder systeem heeft een zijn werkwijze en eigenschappen maar door ervaring in alle voorkomende steiger- en ondersteuningsconstructies, helpen wij u om de juiste keuze te maken voor een veilige en efficiënte steiger- of ondersteuningsconstructie.

Advies

Steiger- en ondersteuningsconstructies zijn een specialisme. MDB heeft de kennis en ervaring in huis om complexe steiger- en/of ondersteuningsprojecten, in nieuwbouw, renovatie en transformatie, voor u te organiseren. Een goede organisatie van het werk en de keuze van het juiste materieel zorgt voor betrouwbaarheid, veiligheid en het gemak op uw project. Onze steigercoördinatoren inventariseren samen met u de uitgangspunten en brengen op basis hiervan een advies uit. Kiest u voor 100% efficiency dan kunnen wij ook de volledige engineering voor onze rekening nemen, inclusief uitvoeringstekeningen, montage, demontage, randbeveiligingen, keuringen en stortcontroles.

Service, Onderhoud & Keuringen

Om een veilige werkplek op hoogte te creëren wordt er veelal gebruikt gemaakt van steigers. Speciaal voor onze klanten kunnen wij steigers monteren en demonteren die voldoen aan de strengste veiligheidseisen en specificaties van de opdrachtgever. Ons team bestaat uit ervaren steigercoördinatoren die in staat zijn een veilige werkplek op hoogte te maken met onze onderaannemers. Wij hebben een ruime voorraad steiger- en ondersteuningsmaterieel en leveren voor elk project de juiste steiger. Onze coördinatoren begeleiden de montage, verzorgen de periodieke keuringen en na afloop van het werk begeleiden zij demontage en afvoer van het materieel.