Bouwplaatsvoorzieningen

Bouwplaatsvoorzieningen

Uw bouwplaats volledig ingericht!
Heeft u opdracht om een nieuw project uit te voeren of doet u mee in de aanbesteding van een project? Dan moet u natuurlijk rekening houden met de bouwplaatsinrichting. MDB zorgt dat u een volledig ingerichte bouwplaats heeft. Onze specialisten helpen u graag verder!

Materieel

MDB heeft een uitgebreid pakket aan materieel om uw bouwplaats in te richten. Wij zorgen van A tot Z voor de volledige bouwplaatsinrichting. Hierbij kunt u denken aan het realiseren van de nutsaansluitingen, bouwafrastering,  tijdelijke installaties(elektra, water en verlichting), klimaatbeheersing, bouwplaatsbeveiliging, bouwplaatsregistratie, aggregaten en bewijzering. Bij alle bovengenoemde onderdelen verliezen wij duurzaamheid en veiligheid niet uit het oog!

Advies

Onze specialisten met jarenlange praktijkervaring kennen inmiddels alle do's en don'ts op de bouwplaats en kunnen u daarom voorzien van passend advies. Wij zorgen, in overleg met u als klant, voor een volledig en conform de wettelijke eisen ingerichte bouwplaats voor uw project. Hiervoor gaan wij graag met u in overleg om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. U kunt ervan uitgaan dat wij de bouwplaatsinrichting verzorgen van het begin tot het eind! Zo kunt u zich focussen op uw werkzaamheden: het bouwen. 

Service, onderhoud, keuringen en inspecties

Het geleverde materieel wordt in onze eigen werkplaats geïnspecteerd, onderhouden en gekeurd. Met onze eigen monteurs zorgen wij dat uw bouwplaats volledig wordt ingericht. De afdeling is een erkend installateur aangesloten bij de Sterkin en BRL 6000 en ISO9001 gecertificeerd. Wij verzorgen ook de keuringen van gereedschap en materieel bij u op de bouwplaats volgens de NEN 3140.

Bouwplaatsinrichting, bouwplaatsvoorzieningen, nuts, stroom, water, gas, aansluiten, monteur
Bouwplaatsinrichting, bouwplaatsvoorzieningen, nuts, stroom, water, gas, aansluiten, monteur
Bouwplaatsinrichting, bouwplaatsvoorzieningen, nuts, stroom, water, gas, aansluiten, monteur