Bekistingen

Bekistingen

Een sterke fundering voor elk bouwproject!
Bekistingen zijn een vak apart. Elk detail telt mee in de efficiency, veiligheid en kwaliteit van het project. MDB heeft de kennis en ervaring om u te kunnen voorzien van de juiste bekisting! Wij zijn de specialist op het gebied van bekistingen.

Materieel

Wij bieden onze klanten een uitgebreid pakket van bekistingen, toepasbaar op vrijwel elk project. Zo zijn wij actief in de woningbouw, utiliteitsbouw maar ook infrastructurele projecten. Wij zijn de specialist op het gebied van systeembekistingen, stalen bekisting (tunnel- of wandbekisting), kolombekisting en de benodigde veiligheid rondom waaronder eindwandsteigers, klimconsoles en hefvlonders. Wij adviseren u zo breed mogelijk waarbij de beste oplossing zich niet alleen beperkt tot ons eigen materieel, maar ook bij overige leveranciers vanadaan kan komen! Wij gaan voor de beste oplossing voor uw project!

Advies

Wij adviseren u graag over alle vormen van bekisting en de bijbehorende omloopbeveiliging en accessoires. De uitdaging is om in overleg met u als klant het beste systeem voor uw project te bepalen. MDB levert oplossingen voor alle fasen in het bouwproces, van fundering tot laatste afwerking. Door de jarenlange ervaring en reeds opgedane kennis van onze specialisten kunnen wij elk project voorzien van degelijk advies! 

Service & Onderhoud

Naast het advies kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van de engineering en de eventueel benodigde statische berekeningen van de bekisting. Daarnaast kijken wij graag verder om voor u de montage, demontage en begeleiding te verzorgen! Het door MDB geleverde materieel wordt door MDB in de eigen werkplaats onderhouden of door geautoriseerde medewerkers elders.