Specialismen

Specialismen

Uw Duurzame Kennis- en Materieelpartner!
MDB heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verhuren van materieel inclusief het leveren, monteren/demonteren en adviseren. Door in een zo vroeg mogelijk stadium in het proces te zijn betrokken, kunnen we specialistische kennis en ervaring delen en u een passende oplossing bieden. Dienstverlening aan de maatschappijen van TBI staat bij ons voorop, waarbij we rekening houden met prijs, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Diensten

Jarenlange ervaring en dagelijks vernieuwde kennis vormen de kracht van MDB bij het opstellen van een goed plan voor uw project. Iedere bouwplaats verschilt in omvang, locatie, ruimte, budget en planning. Wij denken graag vanuit onze specialismen met u mee zodat u onbezorgd aan de slag kunt!  

In de afgelopen jaren heeft MDB haar bedrijfsvoering gewijzigd van traditionele materieelverhuurder naar een moderne dienstverlener. MDB heeft haar diensten onderverdeeld in 6 kernactiviteiten. Met deze 6 kernactiviteiten is MDB in staat om projecten volledig te faciliteren wat betreft het bouwmaterieel. Dit doen wij onder andere in nauwe samenwerking met vaste partners. Met deze werkwijze streven wij naar efficiency en optimalisatie op elk project!