Specialismen

Specialismen

Uw Duurzame Kennis- en Materieelpartner!
MDB is specialist in het verhuren van bouwmaterieel. Naast het verhuren van materieel biedt MDB aanvullende technische diensten en specialistisch advies. Door het combineren van de kennis van onze specialisten, het materieel en de bijbehorende diensten leveren wij de totaaloplossing voor uw project. Wij werken met korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen en zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo staan wij ten alle tijden voor u klaar als ‘duurzame kennis- en materieelpartner’!

Diensten

Jarenlange ervaring en dagelijks vernieuwde kennis vormen de kracht van MDB bij het opstellen van een goed plan voor uw project. Iedere bouwplaats verschilt in omvang, locatie, ruimte, budget en planning. Wij denken graag vanuit onze specialismen met u mee zodat u onbezorgd aan de slag kunt!  

In de afgelopen jaren heeft MDB haar bedrijfsvoering gewijzigd van traditionele materieelverhuurder naar een moderne dienstverlener. MDB heeft haar diensten onderverdeeld in 6 kernactiviteiten. Met deze 6 kernactiviteiten is MDB in staat om projecten volledig te faciliteren wat betreft het bouwmaterieel. Dit doen wij onder andere in nauwe samenwerking met vaste partners. Met deze werkwijze streven wij naar efficiency en optimalisatie op elk project!