Onderdeel van TBI

TBI is geen gewoon bedrijf. Het is een bijzonder concern dat al meer dan 40 jaar staat voor techniek, bouw en infra. Met 20 zelfstandige ondernemingen en ruim 6.200 unieke collega's zijn we de derde grootste bouwer en installateur van Nederland.

Het beste van twee werelden 

De verscheidenheid en veelzijdigheid binnen TBI maakt het mogelijk om samen met onze klanten bijzondere bouwwerken, infrastructuur en technische installaties te realiseren. We vinden met elkaar slimme en duurzame oplossingen voor de nieuwe uitdagingen waar we voor staan en kijken altijd wat ons werk betekent voor de samenleving. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Als medewerker van MDB profiteer je van dan ook van de voordelen van een grote werkgever én van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om aan grote, integrale projecten te werken, maar bent ook onderdeel van een bedrijf waar je iedereen kent. 

Maatschappelijk hart 

Met een stichting als enige aandeelhouder worden we niet gedreven door de waan van de dag. We werken met elkaar hard aan een gezonde balans tussen de continuïteit van onze ondernemingen en het welzijn van de samenleving. Zo investeren we een deel van onze winst terug in de maatschappij. Dat doen we onder andere door het aanbieden van een studiefonds aan alle kinderen van vaste werknemers en dragen we bij aan het behoud van cultureel erfgoed. Daarnaast willen we met de TBI Klimaattrein bijdragen aan een klimaatpositief landschap. En met het TBI Praktijkfonds willen we het behoud van vakmanschap in onze sector stimuleren.  

TBI Studiefonds 

Ieder kind heeft recht op goed onderwijs. Maar onderwijs is niet goedkoop. In 1992, toen we ons 10-jarig bestaan vierden, richtte TBI de Stichting Studiefonds TBI op. Met een financiële bijdrage maakt deze stichting het volgen van een studie makkelijker voor kinderen van (oud-)werknemers van TBI of van de TBI-ondernemingen. 

Lees meer

TBI Klimaattrein 

De Klimaattrein is een nieuw maatschappelijk initiatief van TBI, bedoeld om vaart te maken op weg naar het Klimaatakkoord van Parijs. Met deze nieuwe community en een fonds vieren we het 40-jarig bestaan van TBI en onderstrepen we de noodzaak om samen – zéér up tempo – de klimaatproblemen aan te pakken

Lees meer

TBI Praktijkfonds 

Er staan in Nederland genoeg talenten klaar om aan de slag te gaan. En of ze nu wel of geen ervaring hebben in de techniek-, bouw- of infrasector, jong of oud, werkend of werkzoekend zijn: we zijn ervan overtuigd dat onze sector fantastisch is om in te werken en helpen hen daarom naar een toekomst in ons vak. 

Lees meer

TBI Acdmy

TBI acdmy is er voor alle TBI-collega’s. We helpen vakmanschap te verbeteren én persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. We organiseren introductiedagen, leiden trainees op en helpen collega’s die al jaren voor een TBI-onderneming werken. We ontwikkelen eigen lesprogramma’s met verschillende thema's.

Lees meer

Jong TBI 

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht voor alle TBI-werknemers onder de 35 jaar. Bij Jong TBI vergroot je jouw netwerk en verbreed je jouw kennis. Je kunt deelnemen aan educatieve, sociale en sportieve activiteiten. Zoals toffe project- of locatiebezoeken, workshops, studiereizen en gezellige borrels.

Lees meer

Meer over TBI 

Kortom, TBI is een veelzijdige organisatie met een groot maatschappelijk hart. We worden niet gedreven door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons juist op de lange termijn. Al meer dan 40 jaar zorgen we voor een gezonde balans tussen de continuïteit van de TBI-ondernemingen en het welzijn van de samenleving. 

Naar tbi.nl