Waarom MDB?

MDB is één van de grootste leveranciers van bouwmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel van meer dan 1000 artikelen zoals kranen, goederen- en personenliften, hijs- en hefmiddelen, steigers, ondersteuningen, bekistingen, keten, units, keetwagens, containers, loodsen, elektra, verlichting, terreininrichting, machines en handgereedschappen. Reken- en tekenwerk, montage, demontage en onderhoud door eigen servicemonteurs inclusief het keuren van materieel behoort tot het dienstenpakket. Door het zo volledig mogelijk faciliteren van het bouwproces creëert MDB toegevoegde waarde voor haar klanten. Vanuit onze 75.000 m2 tellende vestiging in Bergambacht voorzien we grote én kleine bouwprojecten van A tot Z van kwalitatief goed materieel. 

Meer winst met kennis van MDB

MDB is als onderdeel van TBI Groep niet zomaar een verhuurorganisatie, maar een betrouwbare, duurzame materieel- en kennispartner van eigentijdse bouwbedrijven die méér willen halen uit hun projecten. Meer rendement, meer veiligheid en meer kwaliteit.

De meerwaarde van MDB

MDB denkt met u mee over de vraag hoe u met ander of minder materieel tot het gewenste of zelfs een beter resultaat en een beter rendement kunt komen. MDB beschikt over een klantportaal waar u zelf bijvoorbeeld uw doorlooptijden kunt monitoren en eventueel kortere doorlooptijden kunt behalen. Ook het organiseren en inrichten van het werk - mensen en materieel efficiënter en dus voordeliger inzetten - is MDB toevertrouwd.