Maak de toekomst

Museum voor realistische kunst

Projectinformatie

Project MUSEUM VOOR REALISTISCHE KUNST
Locatie Gorssel

MUSEUM VOOR REALISTISCHE KUNST

MDB heeft op het werk DD-kliniek te Zutphen, de nieuwe kliniek van Tactus Verslavingszorg de voorbereiding en uitvoerende werkzaamheden betreffende bouwplaatsinrichting verzorgd.

Naast de aanvraag voor alle Nutsvoorziening, zoals de bouw Electra, het bouwwater en de telecommunicatie aansluiting, heeft MDB met een aantal ervaren en gekwalificeerde BPI-monteurs een efficiënt ingerichte bouwplaats tot stand gebracht. Met het aanbrengen van het hoofdverdeelpunt, de grondkabels en hulpgroepenkasten is er overal op de bouwplaats een stroom voorziening. Zo zijn er ook diverse standleidingen geplaatst om de bouwplaats van water te voorzien.

Het ketenpark, bestaande uit een uitvoerders-/directie unit, een kantoorunit en een persoonlijke verzorgingsunits, met een volledig inventaris, dan moet u denken aan tafels, bureaus, ladeblokken, stoelen, kasten, een uitlegtafel met tekenkast en zelfs een koelkast, zijn op een vakkundige manier geplaats en aangesloten op water, stroom en riool. Of het nu gaat om een eenvoudige internetlijn of zware datalijnen, ook hier heeft MDB niet alleen de juiste datalijn geleverd maar ook geïnstalleerd.

Met alles wat er verder nog op de bouwplaats nodig is zoals een werkplaats- , magazijncontainer en een zaagloods, ook wel een Varicon of Romneyloods genoemd, hebben we ook het kleinere materieel geleverd zoals o.a. de volledige bouwafrastering, een bouwlift, rol- en klapsteigers, diverse ladders, een waterpas en terreinverlichting.

Al het bovengenoemde materieel is door MDB bezorgd, geïnstalleerd en gemonteerd en zal in overleg weer worden gedemonteerd en worden opgehaald.