Prismo wandverdeelkast

MDB investeert in nieuwe wandverdeelkasten

18 dec 2019

Je ziet ze overal op de bouw en ze zijn onmisbaar. Elektrakasten staan verspreid over heel de bouw en voorzien het materieel en de bouwers op verschillende locaties op het project van stroom, zo ook inpandig. Nu accugereedschap de standaard is, ontstaat een grote vraag naar laadstations. Met de Prismo wandverdeler van Jäger Direkt Nederland heeft MDB hier een oplossing voor gevonden.

Prismo wandverdeelkast met Midhad Jakupovic

Midhad Jakupovic - afdelingshoofd Bouwplaatsvoorzieningen

Oplaadstation

Accugereedschap is vrijwel standaard en deze moeten opgeladen worden. Midhad Jakupovic – Afdelingshoofd Bouwplaatsvoorzieningen legt uit: “De vraag naar mogelijkheden om het accugereedschap op te laden wordt steeds groter, vooral wanneer men richting de afbouwfase gaat. Hiervoor hebben wij eerst zelf een oplossing bedacht en ingezet, maar dit was geen praktische oplossing. Met de Prismo wandverdeler hebben we een kant-en-klaar product, die we gemakkelijk in kunnen zetten en perfect dient als laadstation. Daarnaast is met de ingebouwde verlichting ook direct de oriëntatieverlichting geregeld.”

Verlichting

“Trappenhuizen, kelders en galerijen rusten we regelmatig uit met oriëntatieverlichting”, vervolgt Midhad. “De vraag naar oriëntatieverlichting wordt steeds groter en doordat de Prismo’s uitgerust zijn met twee stuk 10W LED, aan de voor- en bovenkant, is dit zeker in trappenhuizen niet meer nodig. Deze geven behoorlijk veel licht af!”

Prismo Wandverdeelkast MDB

Voor meer informatie, neem contact op met Midhad!

Midhad Jakupovic

Opladers niet op de grond

Midhad: “De opladers van je gereedschap wil je natuurlijk niet op de grond hebben staan, met alle mogelijke gevolgen van dien. Hierover hebben collega's nagedacht en die bedachten een plank met 2 beugels, die naast de verdeelkast kan worden gemonteerd. De plank heeft geen vaste maat, maar kan op maat geleverd worden.”

De investering

“We hebben een aantal gekocht, maar zoals het er nu naar uitziet gaan we hier niet voldoende aan hebben. De mond-op-mond reclame gaat hard en het blijkt nu al een goede investering”, sluit Midhad af.

Voor meer informatie, neem contact op met Midhad Jakupovic.