Voor al uw materieel

Materieel bestellen 

De mogelijkheid om online materieel te bestellen wordt binnenkort beschikbaar. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. 

Tot die tijd kunt u onze. U kunt deze downloaden door hiernaast te klikken. 

Klantportaal 

Alle TBI-ondernemingen kunnen gebruik maken van klantportaal van MDB. Dit portaal biedt de TBI-ondernemingen inzicht in de actuele materieelstand op het project, de actuele stand van openstaande vermissingen, overzicht van openstaande verhuur- en verkooporders, overzicht van afvoerorders, overzicht van te retourneren materieel, de actuele prijzen, factureren van het betreffende project en de status overzichten van afkopen. 

Wil je als medewerker van een TBI-onderneming ook toegang tot het klantportaal? Vult u dan hier het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de juiste inlogcodes en een handleiding voor het gebruik van dit portaal. Organisaties buiten TBI kunnen hier helaas nog geen gebruik van maken.

Schade of klacht melden 

Heeft het door u gehuurde materieel schade opgelopen óf heeft u een klacht? Meld dit dan zo spoedig mogelijk bij MDB door het meldformulier in te vullen.