Voor al uw materieel

Materieel bestellen 

Alle TBI-ondernemingen kunnen gebruik maken van de online bestelsite van MDB. Deze bestelsite biedt de mogelijkheid om online uw materieel te bestellen voor uw project. Wilt u als medewerker van een TBI-onderneming ook toegang krijgen tot de bestelsite? Vul dan hier het aanvraagformulier in. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke inloggegevens en een handleiding van ons.

Organisaties buiten TBI kunnen helaas nog geen gebruik van maken van de bestelsite en hiervoor is ons huurboek in PDF beschikbaar. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Verhuur, telefoonnummer 088 099 88 99

Klantportaal 

Alle TBI-ondernemingen kunnen gebruik maken van klantportaal van MDB. Dit portaal biedt de TBI-ondernemingen inzicht in de actuele materieelstand op het project, de actuele stand van openstaande vermissingen, overzicht van openstaande verhuur- en verkooporders, overzicht van afvoerorders, overzicht van te retourneren materieel, de actuele prijzen, factureren van het betreffende project en de status overzichten van afkopen. 

Wil je als medewerker van een TBI-onderneming ook toegang tot het klantportaal? Vult u dan hier het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de juiste inlogcodes en een handleiding voor het gebruik van dit portaal. Organisaties buiten TBI kunnen hier helaas nog geen gebruik van maken.

Schade of klacht melden 

Heeft het door u gehuurde materieel schade opgelopen óf heeft u een klacht? Meld dit dan zo spoedig mogelijk bij MDB door het meldformulier in te vullen.