De beste oplossing

Iedere projectlocatie verschilt in omvang, locatie, ruimte, budget en planning. Toch kunnen we met zekerheid zeggen dat wij altijd de juiste materieeloplossing hebben. Van traditionele materieelverhuurder naar moderne dienstverlener.

Bouwplaatsvoorzieningen 

We hebben onszelf in de afgelopen decennia gespecialiseerd in bouwplaatsvoorzieningen om ieder project naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen op basis van kwaliteit, maar ook op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ons uitgebreide assortiment omvat alles wat u nodig heeft. Van stevige bouwhekken en tijdelijke verlichting tot efficiënte stroomvoorzieningen. Ons team helpt u bij het plannen en implementeren van de optimale inrichting. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud en snelle ondersteuning op locatie.

Tijdelijke huisvesting

Of het nu gaat om huisvesting voor bouwteams, evenementen, noodsituaties of andere tijdelijke behoeften, wanneer het aankomt op tijdelijke huisvesting staan onze collega's klaar om uw project tot een succes te maken. We bieden een uitgebreid assortiment aan tijdelijke units: van comfortabele verblijfsunits tot functionele kantoorunits en sanitaire voorzieningen. Schottenkeet óf alles voorzienende stapelunit. Wij leveren turnkey. 

Steigers en ondersteuning

Of u nu werkt aan een klein renovatieproject of een grootschalig nieuwbouwproject, ons uitgebreide assortiment steigers en ondersteuningen biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. We streven ernaar om uw project letterlijk en figuurlijk naar nieuwe hoogten te tillen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste steigerconfiguraties en ondersteuningen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. 

Materieel nodig? Bekijk hier ons huurboek

Bekijk

Verticaal transport 

Imposante hoogbouw, installaties op grote hoogten of het verplaatsen van zware materialen naar moeilijk bereikbare plekken: onze uitgebreide vloot van state-of-the-art hijskranen en hoogwerkers biedt de perfecte oplossing voor elke uitdaging. Met precisie-engineering en veiligheidsmaatregelen van topklasse kunt u erop vertrouwen dat uw verticaal transport taken soepel en efficiënt worden uitgevoerd. Ons deskundige team staat klaar om samen met u te werken en op maat gemaakte transportoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften.

Gereedschap en machines 

Het juiste gereedschap en de juiste machines zijn de basis voor het succesvol voltooien van elk project. Daarom hebben we ons volledig gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en geavanceerde gereedschappen en machines die uw projecten ondersteunen. Ons uitgebreide assortiment van gereedschap en machines omvat alles wat u nodig heeft, van precisie-gereedschappen tot krachtige bouwmachines. Of u nu een ervaren professional bent of net begint aan uw bouwreis. 

 

Materieel- en goederenopslag

We begrijpen dat de juiste opslag van materieel en goederen van essentieel belang is voor een soepel verloop van uw project. Daarom bieden we een hoogwaardige dienst voor opslag van materieel en goederen op ons eigen terrein. Onze ruime en goed beveiligde opslagfaciliteiten bieden de ideale oplossing voor het tijdelijk bewaren van materialen, apparatuur en gereedschappen. 

Altijd inclusief service, onderhoud, keuringen en inspecties

Veiligheid staat bij ons voorop. Al ons materieel wordt zorgvuldig onderhouden en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze eigen werkplaats is uitgerust om het materieel grondig te inspecteren, onderhouden en keuren. Met ons team van ervaren monteurs zorgen we ervoor dat uw bouwplaats volledig en efficiënt wordt ingericht. Bovendien zijn we erkend installateur bij de Sterkin, aangesloten bij BRL 6000 en gecertificeerd volgens ISO9001. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor de keuringen van gereedschap en materieel op uw bouwplaats, volgens de NEN 3140-norm. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit, terwijl we ervoor zorgen dat uw bouwproject veilig en professioneel wordt uitgevoerd.

Verhuur

Lekdijk Oost 21 2861 GA Bergambacht